Våre tjenester

KONSULTASJON

En konsultasjon vil gi deg en god oversikt over hva som enkelt kan gjøres med ditt prosjekt. Sammen går vi gjennom deres behov og ønsker, og vi kommer allerede her med gode tips og råd.

FARGEVEILEDNING

Som fargeveiledere hjelper vi deg gjerne med rett sammensetning av farger, slik at ditt prosjekt får en fin helhet på alt fra vegger og interiørartikler til møbler og tekstiler.

MØBLERING OG BELYSNING

Sliter du med å innrede hjemmet ditt, eller å gjøre forandringer? Vi leverer ferdig møbleringsplan i 3D. Trenger du planlegging og plassering av belysning i boligen, hjelper vi også med belsyningsplan.

MATERIALER OG TEKSTILER

Er du redd at sofaen ikke passer til veggfargen, eller at det nye gulvteppet ikke harmonerer med stolen du er så glad i? Det finnes et hav av ulike stilarter og materialvalg. Vi legger til rette for fine kombinasjoner og helhet som gjør hjemmet ditt personlig.

KJØKKEN OG GARDEROBE

Trenger du hjelp og ideer til å lage ditt drømmekjøkken? Praktisk garderobeløsning? Da kan vi hjelpe deg. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi gi deg den beste løsningen.

BUTIKKER OG OFFENTLIGE MILJØER

Vi hjelper deg og din bedrift med å skape personlige og spennende lokaler som det er godt å jobbe i, og som gjør deg og din butikk unik.

FEST- OG SELSKAPSSTYLING

Skal dere ha bryllupsfest og ønsker en helhet på alt av dekor? Kanskje dere vil ha tips til enkle ting dere kan gjøre selv? Eller vil dere la noen andre ordne alt? Vi er klare for oppgaven, og drømmer om å få style deres bryllup eller temafest!

INNKJØP OG SHOPPING

Om ønskelig kan vi ta ansvar for hele prosjektet, slik at du kan bruke tiden din på det som er viktig for deg.

Vil du ha informasjon om priser, eller ønsker du et kreativt blikk på ditt prosjekt?

Fornøyde kunder

Pin It on Pinterest